Zimske pripreme u Vinkovcima

U Vinkovcima od 10.-13.01.2019. godine održane su Zimske pripreme na kojima su sudjelovali klubovi iz Hrvatske i inozemstva, a na njima su sudjelovali sportaši/ce uzrasta djeca do 14 god., mlađih kadeta/kinja, te kadeta/kinja. Pripreme je uz trenere domaćine vodila Katerina Nikoloska koja je 2016. godina za Makedoniju nastupila na Olimpijskim igrama. Danas je jedna od trenera Judo kluba „Pujanke“ iz Splita. 
U program priprema uvrštena je i aktivnost pod nazivom „Spretno se dočekaj!“ koja se odnosila na poučavanje tehnikama padova sportaša iz drugih sportova. Rukometaši RK “Spačva-Vinkovci“ Vinkovci i Malonogometnog kluba „Aurelia-Futsal“ Vinkovci sudjelujući na treningu (ovoga puta bosi) zainteresirano su sudjelovali u svim aktivnostima nakon čega je zaključeno da je on bio koristan te da je nastavak suradnje vrlo izvjestan.
„Savladavanje osnovnih tehnika juda može pomoći sportašima/cama iz drugih sportova u ostvarenju rezultata jer je pomoću njih moguće dodatno napredovati u vlastitom sportu i prevenirati ozljede!“ rekao je predsjednik kluba Tomislav Čuljak.