Zimske pripreme u Vinkovcima

Judo klub “Vinkovci” organizator je Zimskih priprema koje se održavaju u razdoblju 26.-29.12.2022. godine u Vinkovcima.

Pripreme se provode u dvorani Sokolskog doma. Voditelj je Dragan Crnov, 4. DAN, izbornik ženske juniorske i seniorske reprezentacije Hrvatske te trenerica naše najstarije grupe Ivana Kalinić 4.DAN. Inače, njegov matični klub je Judo klub “Solin” iz Solina u kojem treniraju Ana Viktorija Puljiz i Lara Cvjetko, vrhunske sportašice i osvajačice odličja na europskim i svjetskim prvenstvima.

Na pripremama sudjeluje 30-ak judaša i judašica iz Judo kluba “Solin”, Judo kluba “Mladost” Osijek, Judo kluba “Osijek” Osijek i Judo kluba “Vinkovci” Vinkovci uzrasta od mlađih kadeta do seniora.

“Pripreme u ovom razdoblju godine provode se radi nastupa natjecatelja i natjecateljica na prvenstvima Hrvatske koja će se održavati već od siječnja 2023. godine!

Ovim putem se zahvaljujem treneru Draganu Crnovu na prihvaćanju našega poziva i na dolasku u Vinkovce!

Njihovom provedbon ispraćamo 50.-u godinu djelovanja kluba koju smo svečano proslavili, ali i u kojoj smo uz treninge i natjecanja i dr. redovne aktivnosti nedavno proveli međunarodni turnir Higl Open i Državno natjecanje školskih sportskih društava u judu.

Edukaciju i pripremu judaša i judašica u našem gradu nastavljamo. Naime, 6.-8.1.2023. godine naš klub biti će domaćin kata priprema u organizaciji Hrvatskog judo saveza! I u ostataku slijedeće godine planiramo provesti opsežan program” izjavio je predsjednik Judo kluba “Vinkovci” Tomislav Čuljak.