Održan sudački kata seminar HJS te polaganje za DAN pojaseve

Održan sudački kata seminar Hrvatskog judo saveza

Hrvatski judo savez od 6-8.1.2023. godine u tehničkoj organizaciji Judo kluba “Vinkovci” proveo je Sudački kata seminar kojemu su voditelji bili:

Slaviša Bradić, 7.DAN, predsjednik Komisije za kata pojaseve HJS i Kata ekspert IJF,

te Davor Marinić, 7.DAN, član Komisije za kata pojaseve HJS i kata reprezentativac Hrvatske.

Na seminaru su bili prisutni i kata reprezentativci Zoran Grba i Sandra Uršičić osvajači odličja na EP iz Judo kluba Rijeka te naši reprezentativci Zdenko Grgetić, Ivana Kalinić i Tatjana Lovrić Jovanović kao i ostali kata članovi judo klubova “Mladost”, “Osijek” iz Osijeka ” Judo kluba “Maksimir” Zagreb te Judo kluba ” Vinkovci”.

Nadopuna programu seminara bila je radionica za trenere koji je vodio također, Slaviša Bradić, a na temu “Specifična priprema natjecatelja u razvoju Tokui-waza (individualne specijalne tehnike)” kao i polaganje ispita za majstorske pojaseve koji je održano u nedjelju 8.1.2023. godine.

Ispit za majstorske pojaseve ispred komisije Bradić-Marinić-Popović položili su:

Katić Ivan, 1. DAN

Katić Luka, 1.DAN

Hranjec Adrian, 1.DAN

Matijević Sara, 2.DAN

Matijević Dominik, 2.DAN

Ridha Bellili koji trenira u Judo klubu “Mladost” Osijek demonstrirao je tehnike Katame no Kate.

Ovim putem Judo klub “Vinkovci” Vinkovci se zahvaljuje Slaviši Bradiću i Hrvatskom judo savezu koji već dugi niz godina prepoznaju naš klub kao partnera u provedbi ovoga seminara kojim članovima klubova s našeg područja omogućava podizanje razine znanja o principima juda kao i produženje licence kata sucima.