U Vinkovcima se održava trenerski i sudački seminar HJS-a

U organizaciji Hrvatskog judo saveza u i tehničkoj organizaciji Judo kluba “Vinkovci” se u razdoblju 22.-23.4. održava sudački i trenerski seminar u dvorani Ekonomske škole u Vinkovcima.

Na njemu sudjeluje 174 trenera i 52 suca iz cijele Hrvatske. Svi oni steći će ili produžiti svoje licence HJS-a koje će vrijediti do slijedećeg seminara.

Prilikom otvorenja seminara prisutne su pozdravili domaćin, predsjednik Judo kluba Vinkovci Tomislav Čuljak, dopredsjednik Dean Bogić i tajnik Hrvoje Lindi iz Hrvatskog judo saveza. U ime grada Vinovaca nazočne je pozdravio dogradonačelnik dr. Josip Romić.

Predavači na seminaru su:

Franc Očko, povjerenik EJU, Davor Marinić, Rukovoditelj suđenja Hrvatske, dr. Hrvoje Sertić, predsjednik stručno trenerske komisije HJS-a, Dean Ilić, izbornik muških reprezentacija i Vlado Preradović izbornik ženskih reprezentacija.

U teoretskom dijelu su se analizirali primjeri borbi,utvrđivale novosti u judo pravilima, a u praktičnom dijelu prenosile informacije iz rada s reprezentativnim selekcijama.

Iz JK Vinkovci na seminaru nazoče treneri:

Stipan Dolić 4.DAN,

Ivana Kalinić 4.DAN ,

Marko Bošnjak 1.DAN ,

Dino Keškić 1.DAN,

Mirjana Bošnjak Kobaš 4.DAN,

Goran Jović 1.DAN ,

Ivana Majstorović 4.DAN i

Tatjana Lovrić Jovanović 4.DAN

te suci/ kandidati za suce:

Davor Marinić 7.DAN, sudac IJF A kat

Ivan Županić 3.DAN, sudac HJS 1.kat

Igor Plavšić 3.DAN, sudac HJS 1.kat

Dario Hajduk 1.DAN, sudac HJS 2.kat

Ana Kobak 1.DAN, sudac HJS početnik i

Ivana Kalinić 4.DAN, sudac HJS 2.kat