Trening vikend u gostima kod JK Solin

Od 24. do 27. srpnja sudjelovali smo u treninzima Judo Klub Solin gdje su nas ugostili treneri Dragan Crnov, Josip Kokeza, Luka Vujević i trenerica iz Japana, Sae Tasaka.

Nakon intenzivnog prijepodnevnog treniranja snage, izdržljivosti i tehnike dočekalo nas je odmaranje na plaži Žnjan, a poslijepodne održavani su borbeni treninzi.

Na treninzima su prisustvovali i natjecatelji iz Judo klub TORI – Dugopolje uz predvođenje Maje Mišković te Judo klub Pujanke – Split uz trenera Vladu Preradovića – Na treninzima bile su hrvatske reprezentativke Ana Viktorija Puljiz(Brončana na Europskom prvenstvu 2022), Lara Cvjetko (Viceprvakinja svijeta 2022) i Barbara Matić (Dvostruka prvakinja svijeta i brončana u svijetu 2023).

Judo klub Solin klub je velikog srca, ali i velikih rezultata što neprestano dokazuju i veselimo se budućim suradnjama. Hvala predsjedniku Branko Crnov koji je ovo sve omogućio!

Sad nam slijedi pauza od 2 tjedna u kojoj će treninge imati samo najmlađi članovi (4-6 godina), a onda se vraćamo na trening punim intenzitetom i pred kraj kolovoza vraćamo se u Solin na još jedne kvalitetne pripreme!

Ne zaboravite da pred kraj kolovoza i početkom rujna vršimo upise najmlađih članova (4-6 godina) – jedva čekamo početak novih iskustava! 😊