judo klub vinkovci

Proglašenje najboljih športaša u gradu Vinkovci 2009


 

              U organizaciji Zajednice športskih udruga grada Vinkovaca i vinkovačkih «Novosti» u petak 15. siječnja, u velikoj županijskoj vijećnici, održano je svečano proglašenje najboljih u vinkovačkom športu za 2009. godinu u osam kategorija. Najbolje športaše, športašice i klubove pozdravili su saborski zastupnik Tomislav Čuljak, predsjednik Zajednice športskih udruga grada Vinkovaca, vinkovački gradonačelnik dr. Mladen Karlić i Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, koji su im čestitali na postignutim rezultatima u 2009. godini, naglasivši kako su ponosni na sve športaše koji su se borili diljem Hrvatske na različitim natjecanjima Svečanost proglašenja tehnički je odlično odradila Mirjana Bošnjak Kobaš, tajnica Zajednice športskih udruga grada Vinkovaca. U glazbenom dijelu nastupio je tamburaški sastav «Lipa» iz Vinkovaca. Pomagale su i mažoretkinje grada Vinkovaca, a program je vodila Ksenija Subotić.

 

            U kategoriji za najbolju športašicu proglašena je Rozalija Pacek iz Judo kluba «Auto-Čuljak» Vinkovci, dok je Ena Žokvić proglašena najboljom perspektivnom športašicom.

           

          Posebno priznanje u kategoriji perspektivne športašice dobila je Petra Antonela Fat iz Judo kluba «Auto-Čuljak» Vinkovci za postignute športske rezultate u judo sportu.