judo klub vinkovci

Skupština JK "Auto-Čuljak" Vinkovci 2009

Skupština kluba 2011.

   Pod predsjedavanjem Željka Šimundića u ponedjeljak 28.veljače, održana je redovna godišnja izvještajna skupština Judo kluba «Auto-Čuljak» Vinkovci. Sve nazočne pozdravio je gradonačelnik Vinkovaca i dopredsjednik judo kluba "Auto-Čuljak" dr. Mladen Karlić.

Tomislav Čuljak, predsjednik Judo kluba «Auto-Čuljak» Vinkovci podnio je izvješće o radu u protekloj 2010. godini te iznio Plan i program rada za 2011. godinu. Pohvalio je osvajače medalja sa državnih prvenstava i to: Rozaliju i Martinu Pacek, Sandru Kostelac, Angelu Gašparović, Ingrid Matanić, Anu Kobak, Petru Antonelu Fat, Enu Žokvić, Mirjanu Bošnjak Kobaš, Zdenka Grgetića, Mihovila Stankovića, Marka Božića i Marka Bošnjaka. Isti judaši su nagrađeni prigodnim nagradama a nagrade su uručili dr. Mladen Karlić, Tomislav Čuljak i Vlado Čuljak sponzor Judo kluba "Auto-Čuljak" Vinkovci.

O financijskom poslovanju 2010. i financijskom planu kluba  za ovu godinu izvijestila je Mirjana Bošnjak Kobaš, tajnik Kluba. Sva  izvješća o radu u 2010. i planu rada za 2011. te financijsko izvješće  za 2010. i financijski plan za 2011. godinu usvojeni su jednoglasno. Nakon zaključenja sjednice održan je prigodni domjenak za sve nazočne na izvještajnoj sjednici.