judo klub vinkovci

Prvenstvo hrvatske u judu za dječake i djevojčice 2009


            09. svibnja 2009. godine u dvorani Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca u Vinkovcima održano je PH u judu za dječake i djevojčice u odličnoj organizaciji Judo kluba «Auto-Čuljak» Vinkovci.

  

           Na prvenstvu je nastupilo  245  natjecatelja iz 32 judo kluba iz Hrvatske. Prvenstvo je otvorio vinkovački gradonačelnik dr. Mladen Karlić uz nazočnost predsjednice Judo-saveza Hrvatske Sandre Čorak. Sve prisutne natjecatelje i goste s nekoliko prigodnih riječi pozdravio je i predsjednik Judo kluba «Auto-Čuljak» Vinkovci Tomislav Čuljak koji je ujedno izrazio i zadovoljstvo što je upravo grad Vinkovci domaćin jednog ovako velikog natjecanja. Poseban gost natjecanja bio je Cro Cop Mirko Filipović koji je izazvao veliko oduševljene kod svih prisutnih, posebno naših natjecatelja.

  

          Judašice Judo kluba «Auto-Čuljak» sudjelovale su u čak četiri finala od pet natjecateljica koliko ih je nastupilo na prvenstvu. Titulom prvakinja Hrvatske okitile su se: Martina Petrinović i Petra Antonela Fat iz Judo kluba «Auto-Čuljak» Vinkovci. U muškoj kategoriji zlato je izborio Marko Jurić iz Judo kluba «Nijemci». U ekipnom dijelu natjecanja Osječani su osvojili prvo mjesto , dok je Judo klub «Auto-Čuljak» Vinkovci izborio drugo mjesto.  Judo klub «Nijemci» izborio je osmo mjesto od ukupno 32 kluba, što je izuzetno dobar rezultat.

 

 

Fotografije sa natjecanja možete pogledati u našoj fotogaleriji!