Prvenstvo Hrvatske za dječake i djevojčice – U14

Prvenstvo Hrvatske u uzrastu dječeke i djevojčica održano je u Podsusedu u dvorani Sutinska vrela. Ovaj vikend je, kao i za juniore, jedan od najbitnijih u godini. Na PH za dječake i djevojčice nastupilo je 343 natjecatelja iz 60 judo klubova Republike Hrvatske među kojima je bilo i 5 naših mladih judoka.

U pratnji djece su išle trenerice Tatjana Lovrić Jovanović i Ivana Kalinić, a oba dana suđenja odradili su suci Ivica Županić, Igor Plavšić i Davor Marinić.

Mario Tomić, Luka Lovrić Jovanović i Dorotea Plavšić nažalost nisu prošli prvo kolo, ali su stekli novu motivaciju! Velike pohvale na trudu kojeg ulažu u svoje treninge koji će neosporivo donijeti velike rezultate.

Lucija Lovrić Jovanović osigurala je jednu pobjedu, ali zaustavljena je u 3. kolu. S gotovo ni jednim izostankom s treninga, sigurno pokazuje trud i rad koji će se s kontinuiranosti i isplatiti! Bravo Lucija!

Nadomak bronce bila je Lorena Pipunić, talentirana djevojka za kontra tehnike! Sigurni smo kako ju čekaju mnoga uspješna natjecanja u ostatku godine s obzirom na napredak koji pokazuje!

Vrlo smo zadovoljni s uspjehom naših sportaša, ovaj put nije bilo puno pobjeda na tatamiju, ali osobnih pobjeda je! To je na kraju i najbitnije, da svakim danom budeš bolji od jučerašnjeg sebe, a svi naši natjecatelji to i jesu postigli.

Čestitke i hvala svim osvajačima medalja u uzrastu U14 i U21, Hrvatskom judo savezu, svima koji su nas pratili i podržali te svim onima koji su bili…

…bolji od jučerašnjeg sebe 🙂