PH za juniore i juniorke – U21

Nakon jučerašnjeg Prvenstva Hrvatske za dječake i djevojčice, danas smo nastupili na Prvenstvu Hrvatske za juniore i juniorke. Ukupan broj natjecatelja bio je 176 iz 37 hrvatskih klubova.

Prvi se borio Stjepan Ramljak koji je pokazao velik trud i rad u proteklom periodu na treninzima, nažalost nije pobijedio, ali je pokazao velik napredak. S obzirom da je njegova kategorija bila najbrojnija u muškom uzrastu, poraz u prvom kolu mu nije omogućio da ide dalje.

Stiv Tomić je upisao jednu pobjedu nakon prvog poraza, ali u 3. kolu bio je zaustavljen. Zauzeo je veliko 7. mjesto što je odličan rezultat s obzirom da je prva godina kadeta(uzrast do 18 godina). Najveći rezultati ga tek čekaju!

I treći junior Judo kluba Vinkovci bila je Magdalena Bliml koja je bila nadomak bronce. Magdalena se oporavljala od ozlijede ramena, a ovaj put nastupila je i u višoj kategoriji nego inače te je i dalje uspjela zauzeti 5. mjesto u Hrvatskoj u uzrastu U21. Magdalena je uz Stjepana Ramljaka tek ulazno godište juniora što znači da sljedeće dvije godine radimo na uzimanju medalje što nam daje puno vremena za daljnji trud i rad za uzimanje medalja na PH.

Već 22. listopada nastupamo na PH za mlađe seniore i mlađe seniorke gdje se borimo za medalju, a dan prije se održava PH za mlađe kadete i mlađe kadetkinje!

Uz naše članove išao je trener Marko Bošnjak, a na tatamiju su sudili Igor Plavšić, Ivica Županić i Davor Marinić

Atmosfera na tatamiju bila je kao i uvijek, odlična i poučna!